Ontspan!
 

Zwangerschapsmassage of Ontzwangermassage

Wanneer je in verwachting bent, gebeurt er van alles in je lichaam. Er kunnen mogelijk wat fysieke of mentale ongemakken ontstaan, waarbij massage een verlichtende ondersteuning kan bieden. Het is een zachte, tedere en liefdevolle massage helemaal gericht op het beleven van jouw eigen lichaam, met alle veranderingen die daar tijdens je zwangerschap bij horen. 


Ook na de bevalling is er nog van alles gaande in je lichaam. Er wordt wel eens gesteld dat ‘ontzwangeren’ net zolang duurt als de hele zwangerschap. Tel daarbij op dat een baby veel aandacht van je vraagt en je kunt je voorstellen dat het na de bevalling net zo belangrijk is om regelmatig tijd te nemen om te ontspannen en weer in contact te komen met je lichaam.
Daarbij is inmiddels bewezen dat massage een helende werking heeft en/of preventief werkt, bij (het ontstaan van) een postnatale depressie.

Let op: het 1e trimester is een Contra-indicatie.  

Zie de foto van de uiterst comfortabele zwangerschapsmassagetafel! Deze heeft borst en buik uitsparingen. De buik wordt ondersteunt door een buikband voor extra comfort. 


Er is altijd een neutrale olie ter beschikking zonder geur.
Zwangerschapsmassage in combinatie met Quantum Touch Healing.

Quantum Touch Healing is ook mogelijk als je zwanger bent. Juist omdat je tijdens de zwangerschap vaak lichamelijke klachten krijgt en geen diepe massage mag ontvangen. Dan is Quantum Touch Healing een fantastische aanvulling.


Maak hier je afspraak voor de combi van Massage & Healing. 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram