Ontspan!
 
Foto door Milada Vigerova van Unsplash

Energetische 4 handen massage

LET OP: Dit is next level en niet voor iedereen geschikt!

Stap binnen in een wereld van diepe energetische harmonie en totale ontspanning met onze unieke en krachtige energetische 4 handenmassage. Deze bijzondere massagebehandeling combineert de verfijnde kunst van traditionele massage met de diepgaande werking van energetische healing, uitgevoerd door twee ervaren en bedreven therapeuten.


Onze energetische 4 handenmassage biedt een diepere laag van genezing en balans door het gelijktijdig inzetten van twee therapeuten, die hun energieën en intenties samenbrengen om een ongeëvenaarde helende ervaring te creëren. Door hun doordringende aanrakingen wordt niet alleen de fysieke spanning verlicht, maar worden ook energetische blokkades losgemaakt en de natuurlijke stroom van levensenergie bevorderd.


Het is echter belangrijk op te merken dat deze ervaring intens kan zijn voor degenen die niet bekend zijn met energetische healing of gevoelig zijn voor subtiele energieën. Daarom raden we aan dat je enige kennis hebt van energetische uitwerking en openstaan voor de diepgaande effecten die deze massage kan hebben op zowel lichaam als geest.


Onze getalenteerde therapeuten zullen je tijdens de sessie begeleiden en ondersteunen, zodat je optimaal kunt profiteren van de helende krachten van deze bijzondere massage. Stap uit de dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in de transformerende energie van onze energetische 4-handenmassage voor een ervaring die je zal vernieuwen, revitaliseren en verjongen.


Een Energetische 4-handen massage duurt 60 min en kan gepland worden op de volgende dagdelen:

Maandagmiddag - Joke & Marlein

Maandag avond  - Marlein & Inke

Dinsdagmiddag - Joke & Marlein

Dinsdagavond - Marlein & Inke

Vrijdagavond - Joke & Marlein

Zondagmiddag - Joke & Inke


De kosten voor 60 min bedragen €125,- 

Het boeken van een 4-handen massage kan niet via het boekingssysteem maar alleen via onderstaand formulier of via persoonlijk contact.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram