Ontspan!
 

Het Ontspan Traject!


Foto door Christopher Campbell van Unsplash

Welkom bij ons energetisch massage traject, waarbij onze ervaren therapeuten, Joke, Marlein & Inke, samenwerken om jou te begeleiden op een reis naar innerlijke rust en balans. Ons doel is om je te helpen meer balans, vrijheid en innerlijke rust te bereiken, terwijl we werken aan het herstellen van de energetische balans in je lichaam en het bevrijden van eventuele lijfelijke trauma's. We geloven in het creëren van een diepe connectie tussen je lichaam en ziel, zodat je kunt stralen op alle niveaus van je wezen. Stap binnen in een wereld van heling en transformatie bij ons energetisch massage traject.

Ontdek de kracht van energetische massage met ons exclusieve traject! 🌟

Elke twee weken onderga je een 90 minuten behandeling bij 1 van de therapeutes die elke 2 weken rouleren.


Je hebt de keuze uit 2 trajecten:

Traject 1 bevat 6 behandelingen:

2 x Joke, 2x Inke en 2x Marlein

Traject 2 bevat 10 behandelingen:

4x Joke, 3x Inke en 3x Marlein.


Je rouleert gedurende het traject elke behandeling van therapeute. Joke, Inke, Marlein, Joke, Inke, Marlein etc.
Elke therapeute heeft haar unieke vaardigheden en expertise om je te ondersteunen. Ons doel is niet alleen om fysieke spanning te verlichten, maar ook om diep gewortelde energetische blokkades op te lossen en een diepe connectie tussen je lichaam en ziel te herstellen.
Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een leven vol balans, vrijheid en innerlijke rust! ✨


De prijs van dit magisch pakket 1 is maar liefst: €555,-

De prijs van dit magisch pakket 2 is maar liefst: €888,-

Wil je meteen een afspraak boeken via onderstaande link dan klik je behandeling 90 minuten aan. De 1e afspraak is altijd bij Joke. Na deze behandeling maken we de volgende afspraak bij Inke en Inke boekt de volgende bij Marlein in.

Boek hier je behandeling
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram