Ontspan!
 

Partner Massage Workshop (2 personen tijdelijk beperkt te boeken)

Herken jij het volgende scenario?

Je zit gezellig samen op de bank te Netflixen en dan komt de vraag: "Hey lieverd, wil jij mij misschien even masseren?" Waarop de ander zegt:" Tuurlijk schat, kom maar hier. Waarschijnlijk nog geen 5 minuten later komt de vraag; zooo voelt dit al beter? Ik krijg pijn in mijn handen en vingers dus het is vast goed zo toch schat? Waarop de ander zegt:" ja hoor, het is al wat beter, maar het mag wel iets minder lomp de volgende keer", of  "aaaahh kan het niet nog iets langer??" omdat het geduld er niet voor is.

 

Wil jij je partner echt eens verrassen met een massage die langer duurt dan 5 minuten?

Dit is een fantastisch cadeau dat jij je partner kan geven. Aandacht, liefde en meer verbinding. Tijdens deze workshop ga jij leren hoe jij je partner kan masseren zonder pijnlijke handen of vingers. Je krijgt tools in handen om een heerlijk ontspannen massage te geven met aandacht en vanuit je gevoel. Je leert een aantal mooie technieken waarbij de focus ligt op gevoel, ontspanning, verbinding en aandacht voor je partner. Je raakt zo meer vertrouwd in masseren binnen je eigen relatie. Volg je intuïtie tijdens het masseren, jij kent je partner immers het beste en jij weet wat goed voelt voor de ander.

Jij alleen kan deze workshop volgen als ultiem cadeau voor je partner. In deze 2 uur durende workshop leer jij de rug en nek masseren (of anders in overleg). Het enige dat je partner hoeft te doen is: ontvangen, ontspannen en genieten van jouw aandacht. Maar ook kunnen jullie deze workshop samen beleven in 3,5 uur. Jullie leren beiden elkaar te masseren. Dat is dus dubbel genieten!

De workshop begint met het kennismaken onder het genot van koffie/thee. In dit gesprek is het mogelijk om jullie wensen en/of verwachtingen uit te spreken. 

Dit betreft een privé workshop waar alleen jij en je partner in ontspannen en huiselijke sfeer samen de verbinding kunnen versterken.

Na deze workshop ben je in staat om vol zelfvertrouwen, met de nodige kennis en ervaring een heerlijke massage te geven. 

Let op: Het kan een romantisch ervaring worden ;)


Tot slot:

Je krijgt na de workshop een flesje olie naar keuze cadeau mee naar huis voor nog vele mooie massage momenten samen. 

Het is handig om makkelijk en comfortabele kleding (korte mouwen) aan te hebben met eventueel makkelijke schoenen of slippers. Je mag ook gerust op blote voeten of sokken lopen. 


Workshop 1 persoon van 2 uur: €145,- (heb je geen partner is het ook mogelijk om een model mee te brengen) 

Workshop 2 personen van 3,5 uur: €250,-

(De workshops dienen vooraf betaald te worden. Je ontvangt ongeveer 2 weken van te voren de betaalgegevens)


Boek hier direct je Workshop.
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram