Ontspan!
 

Algemene Voorwaarden

Massage

ALGEMEEN

Ontspan! geeft geen medische behandelingen. Bij medische klachten dien je met je behandeld arts of specialist te overleggen voordat je een massagebehandeling ondergaat. Ontspan!  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor immateriële schade als gevolg van de behandelingen.

INTAKE EN JE GEZONDHEID:

Voor aanvang van je eerste massagebehandeling stelt de masseur je een aantal vragen om inzicht te krijgen in je medische en sportieve gegevens. Bij twijfel over de behandeling van een bestaande aandoening heeft de masseur het recht om de behandeling te staken en je door te verwijzen naar een arts. Wanneer je arts er in toestemt kun je natuurlijk als nog een vervolgafspraak maken. 

Ben je al onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets soortgelijks dan kun je van te voren met deze arts overleggen of een massage geen problemen kan veroorzaken die je behandeling kan verstoren. Je waarschuwt de masseuse onmiddellijk als je welbevinden op enige wijze wordt aangetast.

Eventueel gebruik van medicijnen, behandeling van een arts, therapeut of specialist dien je voor aanvang van de massage aan de masseuse mede te delen. In een aantal gevallen is een aanpassing van de massage namelijk noodzakelijk.

Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts of specialist.

Absolute contra indicaties, dus wanneer je niet gemasseerd mag worden: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid en uitputting en zwangerschap in de eerste drie maanden.

Relatieve contra indicaties (gedeeltelijk): open wonden, zwangerschap (afhankelijk van verloop zwangerschap, bij problemen overleggen we van te voren) , ontstekingen, kanker, traumatische aandoeningen en spataderen.

Massage is bij gebruik van alcohol en/of drugs uitgesloten.

PRIVACY:

Al je persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie hiervoor ook het  Privacybeleid 

AANSPRAKELIJKHEID:

Ontspan! is te allen tijde niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen en/of letsel van de massage die gegeven wordt en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor medische en/of andere kosten en afspraken die hieruit voortkomen.
Ontspan! is niet aansprakelijk voor beschadiging van persoonlijke bezittingen.

ANNULERING:

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd of verzet worden tot 24 uur voor de afspraak. Bij het niet of te laat annuleren van een afspraak wordt de totale kosten voor de gemaakte afspraak alsnog in rekening gebracht.

Masseuse heeft het recht klanten te weigeren.

VERANTWOORDELIJKHEDEN KLANT:

Je bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. je gezondheid.

Hygiëne en ethiek staat bij Ontspan! hoog in het vaandel. De masseuse verwacht van haar klanten dat ze daar eveneens zorg voor dragen.
Om optimaal te kunnen genieten van je massage is het prettig om je mobiele telefoon uit te schakelen of op stil te zetten

BETALING:

Betaling van de massage door een particulier dient contant of per pin voldaan te worden.

Betaling van de massage door een bedrijf  kan via een factuur worden voldaan. Er wordt dan 21% BTW over het bedrag gerekend. Vanaf 2020 is Ontspan! BTW vrij.

 

MASSAGE CADEAUBONNEN:

De cadeaubon kan alleen voor massagediensten worden ingewisseld bij Ontspan!. De geldigheid van een cadeaubon kan verschillen in geldigheid. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld. Een bestelde cadeaubon kan niet geannuleerd worden. Wij accepteren alleen originele cadeaubonnen en zijn niet verantwoordelijk voor verloren cadeaubonnen en kunnen deze derhalve niet vergoeden.

 

VOOR ALLE DUIDELIJKHEID:

Als je de masseuse ongewenst intimideert, zal zij de massage stoppen, je verzoeken van de tafel te gaan en ze zal weggaan. Je zal de massage moeten afrekenen. Tevens zal er aangifte bij de politie worden gedaan.                                  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram