Ontspan!
 

Over ons


Hi, 


We zien veel stress en maatschappelijke druk om ons heen. 24 uur 'online' zijn is het verwachtingspatroon van deze tijd. Door de snelle ontwikkelingen in de wereld en een lichaam die hier nog niet naar geëvolueerd is maakt dat we veel sneller overprikkeld raken en het niet meer kunnen verwerken.

Hierdoor lopen we vaak te lang door met klachten met de gedachten, ach het gaat wel over als het weer rustiger wordt. Maar wat als het niet rustiger wordt? Al deze onverwerkte stress bouwt zich allemaal in je lijf op. Na van loop van tijd zul je merken dat je lichaam gaat protesteren en komen er klachten. Schouderpijn, nekpijn, rugpijn, noem maar op. Op geregelde basis is tijd nemen voor jezelf ontzettend belangrijk. Ken je lijf, of leer je lijf kennen, herken de signalen zodat je niet voorbij die grens gaat. Maar veel mensen hebben hier moeite mee en wij voelen ons hierin geroepen om de medemens daarin te helpen. Mensen..ONTSPAN! Al is het maar af en toe. Gun jezelf even een momentje rust! Even OFFline! 

Wil jij dit ook ervaren, meer in contact komen te staan en meer verbinding te voelen met jouw lijf?

Zie hier ons aanbod. Je kan ook meteen een Afspraak maken


Vriendelijke massagegroet, 

Joke & Team

"laat de schoonheid waarvan je houd, hetgeen zijn wat je doet!"


Ons team

Joke

Joke

Aanbod Massage op maat, Zwangerschapsmassage, Quantum Touch, Partner massage workshop

Over Mijn naam is Joke, moeder van 2, en ik woon in de parel van Brabant sinds 2015. Ontspan! is het 3e kindje van Joke. De mensheid stapje voor stapje dichter naar bewustzijn brengen is haar ware passie. Lovespreader is een term die Joke goed omschrijft. Tijdens een behandeling voel je dat alles wat ze doet met liefde gebeurd. Tevens is er altijd ruimte voor een knuffel. Joke ziet, hoort en voelt je.

Marlein

Marlein

Aanbod Massage op maat, Cupping, Quantum Touch.

Over Hi, Mijn naam is Marlein, enthousiast, leergierig en gepassioneerd als het gaat over het lichaam en gezondheid. "The body remembers what the mind forgets". Het lichaam het vertrouwen, rust en veiligheid bieden die het op dat moment nodig heeft. In samenwerking met het lichaam onderzoek ik per keer wat er nodig is.

Inke

Inke

Aan bod Massage op maat, Reiki, Hotstone massage, EMDR,

Over Hoi ik ben Inke, Ik kan je helpen om opgebouwde spanning en stress van de afgelopen periode los te laten. Oude emoties loslaten, nare ervaringen verwerken met emdr. Belemmerende overtuigingen of beperkingen ombuigen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram