Ontspan!
 

Ontspanningsmassage (valt onder massage op maat behandeling)


Een ontspanningsmassage is een verkwikkende en revitaliserende ervaring die gericht is  op het ontspannen van zowel lichaam als geest. De massagetechnieken zijn vooral gericht op zachte en vloeiende bewegingen om spanning en stress te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en een diepe staat van ontspanning te bevorderen.

Tijdens de ontspanningsmassage wordt er gebruik gemaakt van kalmerende oliën en een rustgevende sfeer om een gevoel van totale ontspanning te creëren. De massage richt zich op het losmaken van gespannen spieren en het verbeteren van de algehele balans in het lichaam.
Of je nu last hebt van vermoeidheid, spanning in je nek en schouders, of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, onze ontspanningsmassage biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een moment van pure rust en welzijn.
Na de massage voel je je verfrist, verjongd en volledig ontspannen. Het is een heerlijke manier om jezelf te verwennen en je lichaam en geest een welverdiende pauze te geven.
Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de helende kracht van onze ontspanningsmassage. Je verdient het!"

Ontspanningsmassage in combinatie met Reiki)

Door een zachte masserende aanraking van het lichaam, komt het lichaam
in een soort 'slaaptrance'
Vanuit hier mag er gewerkt worden met Reiki.
De behandeling van Reiki raakt en voedt de kern van het “Zijn” en moedigt de ontvanger aan op het pad van de menselijke ontplooiing.
Het kan beginnen met iets eenvoudigs als gevoeliger worden voor wat het lichaam nodig heeft aan voeding en verder groeien via het helen van onderdrukte emotionele trauma’s, het ontdekken van persoonlijke aangeboren gaven, de verdieping van het vermogen relaties te voeden of het vinden en ontwikkelen van werk dat de meest ware uitdrukking is van het authentieke zelf van de ontvanger.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram