Ontspan!
 


Gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Kris
09-08-22 19:37:01
Ik kwam bij Joke terecht doordat iemand mij het advies gaf om eens een healing te proberen nadat er na een operatie voor een ernstig voorstadium van baarmoederhalskanker nog steeds slechte cellen zichtbaar waren. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet.. de healing in combi met massage is echt heel erg fijn en Joke zelf is een heel fijn open persoon waarmee ze mij ook op andere vlakken persoonlijk heeft leren groeien door onze gesprekken.

2 maanden geleden kreeg ik de uitslag dat mijn lichaam weer helemaal gezond is! Ik geloof zeker dat de behandelingen van Joke hierin hebben bijgedragen en zal deze ook om de 8 weken blijven herhalen.

Dankjewel Joke, voor alles tot nu toe en tot snel weer!
Toos Douven
26-07-22 09:40:31
Mijn schoondochter zei me, ga eens naar Joke.
Mijn schoondochter was geweest op advies van haar zus. Het was niets voor haar maar...ze ging.
Ja, zei ze . Tijdens de behandeling (combi massage & healing) moest ik me inhouden (want het is een nuchtere dame) maar ik loop al zolang met nek en schouderklachten rond en na 1 keer was ik er vanaf. Ga nou zei ze.
Ikzelf loop al jaren naar allerlei instanties met klachten. Ze trok me over de streep door te zeggen: "Of je moet er nog langer mee willen rondlopen.
Ongelooflijk Joke wat jij klaar krijgt met Healing. Ontspannen? Wat is dat!
Nou daar ben ik bij jou achter gekomen.
En mijn nek die al jaren kraakt als een oude schuurdeur zelfs dat ze het aan de andere kant van de tafel horen kraakt niet meer!! Zo HAD ik, (ja had) meerdere klachten. Ze zijn weg of draaglijk geworden.

Dankjewel Joke.
Y
28-03-22 23:37:38
Joke is een pro! persoonlijk (letterlijk en figuurlijk) een last van de schouders na een bezoek. Fijne sfeer en elke keer genieten.
Sarah
25-01-22 10:53:37
Joke heeft bij mij een heeling uitgevoerd. En wat ben ik hierdoor verrast! Als nuchtere dame die niet zo spiritueel is aangelegd sta ik wel open voor alles wat mijn pijn zou doen verminderen.
De heeling was ontzettend bijzonder om mee te maken. Ik voelde tintelingen, kou, warmte, stromingen, ik werd even emotioneel en zag zelfs een tijd een paars vierkant voor me. Blijkbaar is paars de kleur van de kruinchakra die in verbinding staat met het universum. Hoe speciaal! Ook mijn klachten waren na de heeling een heel stuk verminderd. Ik kan het iedereen aanraden, want Joke heeft echt een bijzondere gave!
Ilse
25-01-22 09:25:24
Gisteren een Quantum Touch Healing i.c.m. massage gehad van Joke, wat een geweldige ervaring! Ik was echt in een hele diepe ontspanning wat mij en mijn lichaam weer goed hebben gedaan! Geen pijn / uitstraling uit mijn rug naar mijn been en mijn schouderbladen voelen weer soepel aan. Daarnaast heb ik een uur later goed mijn grens aangegeven richting mijn leidinggevende en merkte ik dat ik weer echt goed in mn kracht stond om voor mezelf op te komen. Dankjewel Joke! Ik ga er snel weer eentje plannen met je 🙏🥰
Tonen: 5  10   20


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram