Ontspan!
 


Gastenboek

25 berichten op 2 pagina's
Silvia de Laat
11-10-23 16:36:29
Na lange tijd deze ochtend spontaan een massage geboekt, omdat ik voelde dit nodig te hebben. Voor het eerst daarbij Marlein ontmoet en de massage/cupping als heel prettig ervaren. Marlein straalt rust uit en ik voelde me op mijn gemak. Bij deze een dik compliment en inspirerend om jouw verhaal een beetje te hebben mogen horen.
M
02-06-23 08:49:08
Geweldige ervaring. Het voelde als een warme massage. Joke gaat liefdevol te werk en haar praktijk is sfeervol ingericht. Ze weet precies waar de knelpunten zitten. Fijne rustige afsluiter gehad en met een goed gevoel naar buiten. Écht ontspannen!
Jana
31-03-23 13:25:21
Vandaag een heerlijke massage (combi) Gehad..zeker een aanrader!!
A.S.
29-01-23 22:07:27
Joke is geweldig! Het is zó fijn om haar bij haar op de tafel te liggen en te ervaren hoe ze haar behandelingen met aandacht en zorgvuldigheid uitvoert. De sfeer in haar praktijk is sereen en knus. Aan álles is gedacht en alles klopt; de muziek, de verschillende massage olie waar je uit kunt kiezen, de temperatuur en zelfs de zachte handdoeken.
Het is prettig om te kunnen kiezen uit een massage, healing, of een combinatie hiervan en na de behandeling vraagt Joke ook altijd hoe ik het ervaren heb. Ik ga ontspannen en geïnspireerd de deur uit :)
Rosa
07-10-22 08:50:34
Zowel voor een energetische massage als een klassieke massage (of een combinatie) ben ik bij Joke geweest. Joke voelt goed aan wat ik nodig heb en past haar massage daar op aan. De ene keer is de massage wat steviger, de andere keer wat zachter. Zelfs als ik niet aangeef waar ik last van heb, weet ze deze plek feilloos te vinden en los te maken. Als ik weer eens een stijve nek heb, weet Joke daar raad mee en als ik naar huis ga voel ik zoveel meer ruimte. Niet alleen in mijn nek en schouders, maar mijn hele rug is dan soepeler.
De energetische massage is een hele bijzondere ervaring geweest. Waar Joke haar handen hield, voelde ik de energie stromen. Tintelingen, soms trekkende sensaties, warmte, etc. Op een gegeven moment hield ze haar handen bij mijn oren (hoorde ik achteraf) en mijn hoofd werd naar een kant toegetrokken. Heel apart. Na deze energetische massage voelde ik me vrijer, lichter, er was meer ruimte in mijn lijf en mijn hoofd was leeg. Ook de energetische massage is een aanrader bij Joke.
Voor mij was dit zo prettig dat ik de keer erna de klassieke massage heb gecombineerd met een energetische massage. Heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden.
Joke is een fijne, warme persoonlijkheid bij wie ik me altijd op mijn gemak voel.
Kris
09-08-22 19:37:01
Ik kwam bij Joke terecht doordat iemand mij het advies gaf om eens een healing te proberen nadat er na een operatie voor een ernstig voorstadium van baarmoederhalskanker nog steeds slechte cellen zichtbaar waren. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet.. de healing in combi met massage is echt heel erg fijn en Joke zelf is een heel fijn open persoon waarmee ze mij ook op andere vlakken persoonlijk heeft leren groeien door onze gesprekken.

2 maanden geleden kreeg ik de uitslag dat mijn lichaam weer helemaal gezond is! Ik geloof zeker dat de behandelingen van Joke hierin hebben bijgedragen en zal deze ook om de 8 weken blijven herhalen.

Dankjewel Joke, voor alles tot nu toe en tot snel weer!
Toos Douven
26-07-22 09:40:31
Mijn schoondochter zei me, ga eens naar Joke.
Mijn schoondochter was geweest op advies van haar zus. Het was niets voor haar maar...ze ging.
Ja, zei ze . Tijdens de behandeling (combi massage & healing) moest ik me inhouden (want het is een nuchtere dame) maar ik loop al zolang met nek en schouderklachten rond en na 1 keer was ik er vanaf. Ga nou zei ze.
Ikzelf loop al jaren naar allerlei instanties met klachten. Ze trok me over de streep door te zeggen: "Of je moet er nog langer mee willen rondlopen.
Ongelooflijk Joke wat jij klaar krijgt met Healing. Ontspannen? Wat is dat!
Nou daar ben ik bij jou achter gekomen.
En mijn nek die al jaren kraakt als een oude schuurdeur zelfs dat ze het aan de andere kant van de tafel horen kraakt niet meer!! Zo HAD ik, (ja had) meerdere klachten. Ze zijn weg of draaglijk geworden.

Dankjewel Joke.
Y
28-03-22 23:37:38
Joke is een pro! persoonlijk (letterlijk en figuurlijk) een last van de schouders na een bezoek. Fijne sfeer en elke keer genieten.
Sarah
25-01-22 10:53:37
Joke heeft bij mij een heeling uitgevoerd. En wat ben ik hierdoor verrast! Als nuchtere dame die niet zo spiritueel is aangelegd sta ik wel open voor alles wat mijn pijn zou doen verminderen.
De heeling was ontzettend bijzonder om mee te maken. Ik voelde tintelingen, kou, warmte, stromingen, ik werd even emotioneel en zag zelfs een tijd een paars vierkant voor me. Blijkbaar is paars de kleur van de kruinchakra die in verbinding staat met het universum. Hoe speciaal! Ook mijn klachten waren na de heeling een heel stuk verminderd. Ik kan het iedereen aanraden, want Joke heeft echt een bijzondere gave!
Ilse
25-01-22 09:25:24
Gisteren een Quantum Touch Healing i.c.m. massage gehad van Joke, wat een geweldige ervaring! Ik was echt in een hele diepe ontspanning wat mij en mijn lichaam weer goed hebben gedaan! Geen pijn / uitstraling uit mijn rug naar mijn been en mijn schouderbladen voelen weer soepel aan. Daarnaast heb ik een uur later goed mijn grens aangegeven richting mijn leidinggevende en merkte ik dat ik weer echt goed in mn kracht stond om voor mezelf op te komen. Dankjewel Joke! Ik ga er snel weer eentje plannen met je 🙏🥰
Charlotte
17-11-21 20:11:22
Totale ontspanning in een hele fijne sfeer! Ontspan Massage en Joke doen hun naam eer aan! Joke masseert stevig en weet alle probleemplekjes feilloos te vinden en aan te pakken. Ik was meteen na de eerste massage verkocht en kom heel graag terug!
Sophia W.
28-08-21 10:52:18
Wat een geweldige ervaring ; de Massageruimte, de massage, olie, muziek echt alles klopt . Joke is heel professioneel en weet precies wat zij moet doen om je te laten genieten. Weet de knopen in je spieren te vinden die dan onder handen genomen worden. By far , echt de allerbeste massage ooit. Dank je Joke .
Rosita
07-08-21 12:06:58
De workshop partnermassage gedaan. Super ontspannen en relaxte sfeer, uitgebreide en leerzame massage. Top ervaring!
Like
Renate R.
22-05-21 10:56:14
VIP Ontspanmassage door Joke is echt een heerlijk verwenmoment. Terwijl ik weet wat de VIP is, komt er steeds een verrasmoment.
Joke is heel vriendelijk en prettig om door behandeld te worden, professioneel en duidelijk en gewoon goed!
Verder werkt ze met heerlijke (vegan) producten.
De locatie is goed bereikbaar,
hygiënisch en rustgevend.
Voor herhaling vatbaar en een aanrader.
Christel de Brouwer
15-04-21 18:40:55
Heerlijk genoten samen met mijn dochter van een VIP-behandeling. Wat een verwennerij en ontspannen uitje! Joke is lief, aardig, meedenkend en geeft een heerlijke ontspanningsmassage. Wij komen hier zeker terug!
Amber Hartsuiker
09-03-21 19:56:26
Echt een aanrader! Joke laat je op je gemak voelen en geeft je alle tijd om je om te kleden. Ze vraagt voor de behandeling of ze ergens rekening mee moet houden. Ze voelt precies aan wat het lichaam nodig heeft om weer ontspannen te raken. De ruimte straalt rust uit. Je mag kiezen welke olie je graag wenst voor de behandeling. Hier kom ik zeker terug!

Ik heb mijn afspraak online gemaakt en dat verliep snel en heel gemakkelijk!
Jack Gerritsen
08-08-20 09:26:27
Genoten met een grote G van een heerlijke 2-uur (!!) durende massage!
Vanavond duo massage met mijn vrouw samen. Kijk er alweer naar uit!
Janine Verhulst
04-08-20 10:42:33
Gister een fijne massage gehad! Ik had het cadeau gekregen en het was ook echt een cadeautje😃
Fijn ontspannen maar toch de punten meenemen die wat “vast” zitten.
L M
04-06-20 09:41:05
Dank je wel Joke voor de heerlijke ontspanningsmassage.
Je bent een prettige. en open persoonlijkheid en gaat zorgvuldig te werk.
Fijn dat je alle tijd voor mij nam. Voor herhaling vatbaar hoor!!
Alle goeds bij jouw werk.
Bas Bas Sesink
20-12-19 11:04:25
Weer 100% genoten van de fantastische massage. Echt een aanrader voor iedereen!
Tonen: 5  10   20


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram