Ontspan!
 


Gastenboek

25 berichten op 3 pagina's
Silvia de Laat
11-10-23 16:36:29
Na lange tijd deze ochtend spontaan een massage geboekt, omdat ik voelde dit nodig te hebben. Voor het eerst daarbij Marlein ontmoet en de massage/cupping als heel prettig ervaren. Marlein straalt rust uit en ik voelde me op mijn gemak. Bij deze een dik compliment en inspirerend om jouw verhaal een beetje te hebben mogen horen.
M
02-06-23 08:49:08
Geweldige ervaring. Het voelde als een warme massage. Joke gaat liefdevol te werk en haar praktijk is sfeervol ingericht. Ze weet precies waar de knelpunten zitten. Fijne rustige afsluiter gehad en met een goed gevoel naar buiten. Écht ontspannen!
Jana
31-03-23 13:25:21
Vandaag een heerlijke massage (combi) Gehad..zeker een aanrader!!
A.S.
29-01-23 22:07:27
Joke is geweldig! Het is zó fijn om haar bij haar op de tafel te liggen en te ervaren hoe ze haar behandelingen met aandacht en zorgvuldigheid uitvoert. De sfeer in haar praktijk is sereen en knus. Aan álles is gedacht en alles klopt; de muziek, de verschillende massage olie waar je uit kunt kiezen, de temperatuur en zelfs de zachte handdoeken.
Het is prettig om te kunnen kiezen uit een massage, healing, of een combinatie hiervan en na de behandeling vraagt Joke ook altijd hoe ik het ervaren heb. Ik ga ontspannen en geïnspireerd de deur uit :)
Rosa
07-10-22 08:50:34
Zowel voor een energetische massage als een klassieke massage (of een combinatie) ben ik bij Joke geweest. Joke voelt goed aan wat ik nodig heb en past haar massage daar op aan. De ene keer is de massage wat steviger, de andere keer wat zachter. Zelfs als ik niet aangeef waar ik last van heb, weet ze deze plek feilloos te vinden en los te maken. Als ik weer eens een stijve nek heb, weet Joke daar raad mee en als ik naar huis ga voel ik zoveel meer ruimte. Niet alleen in mijn nek en schouders, maar mijn hele rug is dan soepeler.
De energetische massage is een hele bijzondere ervaring geweest. Waar Joke haar handen hield, voelde ik de energie stromen. Tintelingen, soms trekkende sensaties, warmte, etc. Op een gegeven moment hield ze haar handen bij mijn oren (hoorde ik achteraf) en mijn hoofd werd naar een kant toegetrokken. Heel apart. Na deze energetische massage voelde ik me vrijer, lichter, er was meer ruimte in mijn lijf en mijn hoofd was leeg. Ook de energetische massage is een aanrader bij Joke.
Voor mij was dit zo prettig dat ik de keer erna de klassieke massage heb gecombineerd met een energetische massage. Heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden.
Joke is een fijne, warme persoonlijkheid bij wie ik me altijd op mijn gemak voel.
Kris
09-08-22 19:37:01
Ik kwam bij Joke terecht doordat iemand mij het advies gaf om eens een healing te proberen nadat er na een operatie voor een ernstig voorstadium van baarmoederhalskanker nog steeds slechte cellen zichtbaar waren. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet.. de healing in combi met massage is echt heel erg fijn en Joke zelf is een heel fijn open persoon waarmee ze mij ook op andere vlakken persoonlijk heeft leren groeien door onze gesprekken.

2 maanden geleden kreeg ik de uitslag dat mijn lichaam weer helemaal gezond is! Ik geloof zeker dat de behandelingen van Joke hierin hebben bijgedragen en zal deze ook om de 8 weken blijven herhalen.

Dankjewel Joke, voor alles tot nu toe en tot snel weer!
Toos Douven
26-07-22 09:40:31
Mijn schoondochter zei me, ga eens naar Joke.
Mijn schoondochter was geweest op advies van haar zus. Het was niets voor haar maar...ze ging.
Ja, zei ze . Tijdens de behandeling (combi massage & healing) moest ik me inhouden (want het is een nuchtere dame) maar ik loop al zolang met nek en schouderklachten rond en na 1 keer was ik er vanaf. Ga nou zei ze.
Ikzelf loop al jaren naar allerlei instanties met klachten. Ze trok me over de streep door te zeggen: "Of je moet er nog langer mee willen rondlopen.
Ongelooflijk Joke wat jij klaar krijgt met Healing. Ontspannen? Wat is dat!
Nou daar ben ik bij jou achter gekomen.
En mijn nek die al jaren kraakt als een oude schuurdeur zelfs dat ze het aan de andere kant van de tafel horen kraakt niet meer!! Zo HAD ik, (ja had) meerdere klachten. Ze zijn weg of draaglijk geworden.

Dankjewel Joke.
Y
28-03-22 23:37:38
Joke is een pro! persoonlijk (letterlijk en figuurlijk) een last van de schouders na een bezoek. Fijne sfeer en elke keer genieten.
Sarah
25-01-22 10:53:37
Joke heeft bij mij een heeling uitgevoerd. En wat ben ik hierdoor verrast! Als nuchtere dame die niet zo spiritueel is aangelegd sta ik wel open voor alles wat mijn pijn zou doen verminderen.
De heeling was ontzettend bijzonder om mee te maken. Ik voelde tintelingen, kou, warmte, stromingen, ik werd even emotioneel en zag zelfs een tijd een paars vierkant voor me. Blijkbaar is paars de kleur van de kruinchakra die in verbinding staat met het universum. Hoe speciaal! Ook mijn klachten waren na de heeling een heel stuk verminderd. Ik kan het iedereen aanraden, want Joke heeft echt een bijzondere gave!
Ilse
25-01-22 09:25:24
Gisteren een Quantum Touch Healing i.c.m. massage gehad van Joke, wat een geweldige ervaring! Ik was echt in een hele diepe ontspanning wat mij en mijn lichaam weer goed hebben gedaan! Geen pijn / uitstraling uit mijn rug naar mijn been en mijn schouderbladen voelen weer soepel aan. Daarnaast heb ik een uur later goed mijn grens aangegeven richting mijn leidinggevende en merkte ik dat ik weer echt goed in mn kracht stond om voor mezelf op te komen. Dankjewel Joke! Ik ga er snel weer eentje plannen met je 🙏🥰
Tonen: 5  10   20


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram