Ontspan!
 


Gastenboek

22 berichten op 5 pagina's
A.S.
29-01-23 22:07:27
Joke is geweldig! Het is zó fijn om haar bij haar op de tafel te liggen en te ervaren hoe ze haar behandelingen met aandacht en zorgvuldigheid uitvoert. De sfeer in haar praktijk is sereen en knus. Aan álles is gedacht en alles klopt; de muziek, de verschillende massage olie waar je uit kunt kiezen, de temperatuur en zelfs de zachte handdoeken.
Het is prettig om te kunnen kiezen uit een massage, healing, of een combinatie hiervan en na de behandeling vraagt Joke ook altijd hoe ik het ervaren heb. Ik ga ontspannen en geïnspireerd de deur uit :)
Rosa
07-10-22 08:50:34
Zowel voor een energetische massage als een klassieke massage (of een combinatie) ben ik bij Joke geweest. Joke voelt goed aan wat ik nodig heb en past haar massage daar op aan. De ene keer is de massage wat steviger, de andere keer wat zachter. Zelfs als ik niet aangeef waar ik last van heb, weet ze deze plek feilloos te vinden en los te maken. Als ik weer eens een stijve nek heb, weet Joke daar raad mee en als ik naar huis ga voel ik zoveel meer ruimte. Niet alleen in mijn nek en schouders, maar mijn hele rug is dan soepeler.
De energetische massage is een hele bijzondere ervaring geweest. Waar Joke haar handen hield, voelde ik de energie stromen. Tintelingen, soms trekkende sensaties, warmte, etc. Op een gegeven moment hield ze haar handen bij mijn oren (hoorde ik achteraf) en mijn hoofd werd naar een kant toegetrokken. Heel apart. Na deze energetische massage voelde ik me vrijer, lichter, er was meer ruimte in mijn lijf en mijn hoofd was leeg. Ook de energetische massage is een aanrader bij Joke.
Voor mij was dit zo prettig dat ik de keer erna de klassieke massage heb gecombineerd met een energetische massage. Heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden.
Joke is een fijne, warme persoonlijkheid bij wie ik me altijd op mijn gemak voel.
Kris
09-08-22 19:37:01
Ik kwam bij Joke terecht doordat iemand mij het advies gaf om eens een healing te proberen nadat er na een operatie voor een ernstig voorstadium van baarmoederhalskanker nog steeds slechte cellen zichtbaar waren. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet.. de healing in combi met massage is echt heel erg fijn en Joke zelf is een heel fijn open persoon waarmee ze mij ook op andere vlakken persoonlijk heeft leren groeien door onze gesprekken.

2 maanden geleden kreeg ik de uitslag dat mijn lichaam weer helemaal gezond is! Ik geloof zeker dat de behandelingen van Joke hierin hebben bijgedragen en zal deze ook om de 8 weken blijven herhalen.

Dankjewel Joke, voor alles tot nu toe en tot snel weer!
Toos Douven
26-07-22 09:40:31
Mijn schoondochter zei me, ga eens naar Joke.
Mijn schoondochter was geweest op advies van haar zus. Het was niets voor haar maar...ze ging.
Ja, zei ze . Tijdens de behandeling (combi massage & healing) moest ik me inhouden (want het is een nuchtere dame) maar ik loop al zolang met nek en schouderklachten rond en na 1 keer was ik er vanaf. Ga nou zei ze.
Ikzelf loop al jaren naar allerlei instanties met klachten. Ze trok me over de streep door te zeggen: "Of je moet er nog langer mee willen rondlopen.
Ongelooflijk Joke wat jij klaar krijgt met Healing. Ontspannen? Wat is dat!
Nou daar ben ik bij jou achter gekomen.
En mijn nek die al jaren kraakt als een oude schuurdeur zelfs dat ze het aan de andere kant van de tafel horen kraakt niet meer!! Zo HAD ik, (ja had) meerdere klachten. Ze zijn weg of draaglijk geworden.

Dankjewel Joke.
Y
28-03-22 23:37:38
Joke is een pro! persoonlijk (letterlijk en figuurlijk) een last van de schouders na een bezoek. Fijne sfeer en elke keer genieten.
Tonen: 5  10   20


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram