Ontspan!
 

Over ons


Hi, 


We zien veel stress en maatschappelijke druk om ons heen. 24 uur 'online' zijn is het verwachtingspatroon van deze tijd. Door de snelle ontwikkelingen in de wereld en een lichaam die hier nog niet naar geëvolueerd is maakt dat we veel sneller overprikkeld raken en het niet meer kunnen verwerken.

Hierdoor lopen we vaak te lang door met klachten met de gedachten, ach het gaat wel over als het weer rustiger wordt. Maar wat als het niet rustiger wordt? Al deze onverwerkte stress bouwt zich allemaal in je lijf op. Na van loop van tijd zul je merken dat je lichaam gaat protesteren en komen er klachten. Schouderpijn, nekpijn, rugpijn, noem maar op. Op geregelde basis is tijd nemen voor jezelf ontzettend belangrijk. Ken je lijf, of leer je lijf kennen, herken de signalen zodat je niet voorbij die grens gaat. Maar veel mensen hebben hier moeite mee en wij voelen ons hierin geroepen om de medemens daarin te helpen. Mensen..ONTSPAN! Al is het maar af en toe. Gun jezelf even een momentje rust! Even OFFline! 

Wil jij dit ook ervaren, meer in contact komen te staan en meer verbinding te voelen met jouw lijf?

Zie hier ons aanbod. Je kan ook meteen een Afspraak maken


Vriendelijke massagegroet, 

Joke & Team

"laat de schoonheid waarvan je houd, hetgeen zijn wat je doet!"


Ons team

Joke

Joke

Aanbod Klassieke massage, Zwangerschapsmassage, Quantum Touch, Partner massage workshop

Over Mijn naam is Joke, moeder van 2, en ik woon in de parel van Brabant sinds 2015. Geboren en getogen in het prachtige Limburg, maar niet meer uit Noord-Brabant weg te krijgen. In 2013 ben ik gestart met verschillende massagevormen te leren. Ik heb een aantal opleidingen gevolgd en ik voelde mij hier helemaal in thuis. In privésfeer heb ik massages uitgeoefend, maar meer kon het toen helaas nog niet worden. In 2017 ging het roer om. Het was tijd voor actie en de stap te nemen om mijn hart te volgen. 'Ontspan' is toen ontstaan.

Marlein

Marlein

Aanbod Klassieke massage, Transformational Cupping, Quantum Touch

Over Hi, Mijn naam is Marlein, enthousiast, leergierig en gepassioneerd als het gaat over het lichaam en gezondheid. Ik ben 15 jaar werkzaam geweest als apothekersassistente, in 2004 heb ik een cursus klassieke massage gevolgd en ben sindsdien gaan masseren in privésfeer. In 2018 heb ik het roer omgegooid en ben ik me door de jaren heen steeds meer gaan verdiepen in mijn eigen lichaam en geest en heb ik meerdere opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. In Maart 2023 heb ik de opleiding Transformational Cupping afgerond en kwam Ontspan! op mijn pad. De vrijheid en ruimte die ik zelf heb mogen ervaren van massages en Transformational Cupping, waardoor ik letterlijk “lekker in mijn vel zit”, gun ik ook een ander. De rust, vertrouwen en aandacht die Joke biedt in haar praktijk Ontspan! sluit perfect aan bij alles wat ik heb geleerd en nu graag met een ander wil delen.

Marjolein

Marjolein

Aanbod Ontspanningsmassage, Reiki, zwangerschapsmassage

Over Geboren op een kleine boerderij aan de rand van Geldrop, waar ik ben opgegroeid met alle rust, liefde, tijd en aandacht van de natuur. Na enkele jaren in grote steden wonen en studeren voelde ik dat ik verweg was van de natuur en daarmee ook van mijzelf. Hier ben ik mee aan de slag gegaan! Het was een straffe maar leerzame weg om mijzelf weer terug te vinden, alles wat mij heeft geholpen, wil ik nu graag met andere gaan delen ♡

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram