Ontspan!
 

Webwinkel Voorwaarden


ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

 1. PRIJZEN
  Alle prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief het voor dat product geldende BTW tarief, tenzij anders vermeld.
 2. LEVERING
  Orders tot €149,00 incl BTW worden € 6,95 in rekening gebracht. Orders boven € 149,00 incl BTW worden gratis bezorgd.
  Bij verzending naar de eilanden en het buitenland worden altijd verzendkosten berekend. Wij kunnen niet leveren naar een postbus.
 3. LEVERINGSTIJD
  Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd. Mits de goederen bij ons op voorraad zijn, is dat meestal tussen de 2 en 4 werkdagen. Dit is afhankelijk van de postbezorging in uw woonplaats.
 4. BETALINGEN
  Betalingen dienen tijdens of na het bestellen te geschieden. De betaalmogelijkheden zijn: Paypal, Mollie payments of handmatige bankoverschrijving. Bij handmatige bankoverschrijving worden de goederen pas toegezonden of afgegeven als de betaling is voldaan.Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ontspanmassages.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.