Ontspan!
 

Over mij


Hallo,

Mijn naam is Joke, en ik woon in de parel van Brabant sinds 2015. Geboren en getogen in het prachtige Limburg, maar ik heb mijn geluk nu hier gevonden. 

Al mijn leven lang ben ik zoekende geweest naar wat ik nu eigenlijk wil doen. Ik ben, toen ik 18 jaar was, gestart met werken in de beveiligingsbranche en heb dit werk 10 jaar gedaan. Maar gelukkig werd ik er niet van. 

In 2013 ben ik een zoektocht naar mijzelf begonnen en zo kwam massage op mijn pad. Ik heb een aantal opleidingen gevolgd en ik voel mij hier helemaal in thuis. In privésfeer heb ik massages uitgeoefend, maar meer kon het toen helaas nog niet worden. 

2016.. het roer ging om! Ik zie veel stress en maatschappelijke druk om mij heen. 24 uur 'online' zijn is het verwachtingspatroon van deze tijd. Moeders van tegenwoordig zijn niet alleen maar moeders, nee, ze zijn ook vriendinnen, werkneemsters, huishoudsters EN partners om niet te vergeten. De maatschappij heeft het tegenwoordig zo gecreëerd dat je aan alles moet voldoen, anders doe je ergens iets niet goed. Menen ze! 

Ikzelf heb niet zo'n last van stress of maatschappelijke druk en kan veel van mij af laten glijden. Maar veel mensen kunnen dit helaas niet. Ik voel mij hierin geroepen om de medemens daarin te helpen. Mensen..ONTSPAN! Al is het maar af en toe. Gun jezelf even een momentje rust! Even OFFline! 

En hoe kan dat nu beter.. door gewoon thuis een heerlijke massage te ontvangen. Je hoeft de deur echt niet uit om even 'weg' te zijn. 

Wil jij dit ook ervaren?

Zie hier mijn  Massageaanbod. Je kan ook meteen een Afspraak maken of kijk eerst bij Werkwijze als je wilt weten hoe het precies werkt. 


Vriendelijke massagegroet, 

Joke 

"laat de schoonheid waarvan je houd, hetgeen zijn wat je doet!"