Ontspan!
 

Over mij


Hi, 

Mijn naam is Joke, moeder van 2, en ik woon in de parel van Brabant sinds 2015. Geboren en getogen in het prachtige Limburg, maar niet meer uit Noord-Brabant weg te krijgen.

In 2013 ben ik gestart met verschillende massagevormen te leren. Ik heb een aantal opleidingen gevolgd en ik voelde mij hier helemaal in thuis. In privésfeer heb ik massages uitgeoefend, maar meer kon het toen helaas nog niet worden. In 2017 ging het roer om. Het was tijd voor actie en de stap te nemen om mijn hart te volgen. 'Ontspan' is toen ontstaan. 

Ik zie veel stress en maatschappelijke druk om mij heen. 24 uur 'online' zijn is het verwachtingspatroon van deze tijd. Moeders van tegenwoordig zijn niet alleen maar moeders, nee, ze zijn ook vriendinnen, werkneemsters, huishoudsters EN partners om niet te vergeten. De maatschappij heeft het tegenwoordig zo gecreëerd dat je aan alles moet voldoen, anders doe je ergens iets niet goed. Menen ze! 

Ikzelf heb ook wel eens last van stress of maatschappelijke druk, ik herken ondertussen de signalen zo dermate goed bij mijzelf dat ik weet wanneer ik op de rem moet trappen. Op z'n tijd, is tijd voor jezelf nemen ontzettend belangrijk. Ken je lijf, of leer je lijf kennen, herken de signalen zodat je niet voorbij die grens gaat. Maar veel mensen hebben hier moeite mee en ik voel mij hierin geroepen om de medemens daarin te helpen. Mensen..ONTSPAN! Al is het maar af en toe. Gun jezelf even een momentje rust! Even OFFline! 

Wil jij dit ook ervaren, meer in contact komen te staan en meer verbinding te voelen met jouw lijf?

Zie hier mijn aanbod. Je kan ook meteen een Afspraak maken


Vriendelijke massagegroet, 

Joke 

"laat de schoonheid waarvan je houd, hetgeen zijn wat je doet!"


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram