Ontspan!
 

Boeken Inspiratie 

Op deze pagina vind je boeken die mij persoonlijk geïnspireerd hebben op mijn weg van persoonlijke ontwikkeling.

Ik raad deze boeken dan ook met alle liefde aan jou aan. Deze boeken geven inzichten waar jij staat in het leven. Loopt jou leven zoals jij dit zelf graag wilt? Speel jij een bijrol in iemands anders leven en wil je de handvaten toegereikt krijgen om in het middelpunt van je eigen leven te staan. Terug naar de hoofdrol en niet meer de bijrol. 

Onderstaande links zijn gekoppeld aan een partnerprogramma van bol.com. Koop jij via deze link een boek dan krijg ik hier een percentage over. €10,- korting op jaarabonnement Meditation Moments.

Tijdens het geven van de massages en/of hypnotherapie gebruik ik de fantastische muziek van Meditation Moments. Deze app is ontwikkeld door Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. 

Privé gebruik ik de app voor de meditaties. Bijvoorbeeld voor het slapen gaan of even een momentje tussendoor om die ontspanning te vinden of juist een inzicht moment! Ik ben in ieder geval een groot fan van deze app zolang ik hem al gebruik (vanaf het moment dat deze uitkwam). 

Ik raad deze app dan ook altijd aan iedereen aan. 
Je hoeft geen ervaring in mediteren te hebben. Daarom is deze app zo fantastisch omdat er korte (5min) en lange meditaties op staan.  Je hoeft alleen maar even te zitten of te liggen in een voor jou comfortabele positie. Dus geen verplichte lotushouding zoals vele vaak denken. 

Ik heb met het team van Meditation Moments geregeld dat ik een flyer mag uitdelen waarmee jullie maar liefst €10,- korting krijgen op een jaarabonnement. (alleen geldig voor nieuwe abonnees).

De Flyer met de kortingscode mag je ophalen in de praktijk.

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram