Ontspan!
 


Gastenboek

38 berichten op 2 pagina's
Heidi Manders
15-11-17 22:34:37
Enjoyed a relaxing massage from Ontspan Massages and i can tell you Joke is a kind, warm and positive personallity, but on top of that an outstanding profesional in her speciality.. It is nice that she comes to your home and you dont need to travel. You can jump on your cough right after a relaxing massage. For me it was a combination of relaxing and finding the bottlenecks in my back, shoulder and neck muscles. Within a view minutes Joke finds these bottlenecks and knows how to handle them. That in combination of the relax massage is wonderfull. You feel relax and reborn! If you want to be kind to yourself... find her website. Her massages are the best gift to yourself, but also a fantastic gift to others. Because we all deserve to have a good treatment off the body and the soul. And a massage from ontspan massages is 100% a gift that you want to have or give away ones in a while. It even helps you to just let go of your (every day) stress and worries and just feel in peace again. And just like me you will turn out to be a regular customer. Thank you sooo much Joke Hendriks
Jeffrey Vermeulen
15-07-17 15:38:54
Op zoek naar een geschikt cadeau voor mijn vriendin, kwam ik via WowDeal terecht bij de Ontspan Massages van Joke. Wij hebben een hele goede duo-massage mogen ontvangen van haar. Het is super fijn dat Joke aan huis komt masseren. Ze komt erg professioneel over en geeft buiten de ontspanningsmassage ook voldoende aandacht aan probleemgebieden. Dit is een echte aanrader!
Peggy Schrurs
13-07-17 22:38:32
Vanavond een ontspannende duo massage gehad. Heerlijk relaxed met een lekker muziekje op de achtergrond. Zeker voor herhaling vatbaar en super fijn om lekker thuis te zijn!
Maya van Oers
05-07-17 23:47:23
Heerlijke massage van Joke gehad, ik heb al vaker massages gehad maar dit was veruit de beste massage!! Het is heel fijn dat joke bij je thuis komt masseren, je hebt geen oppas nodig en na de massage kun je lekker in je pyjama op de bank gaan liggen. Joke heeft het in de vingers en is 200% aan te raden!
Elvera Nien
30-06-17 20:37:06
Wat een luxe ... een massage in je eigen huis! Beter kan het weekend niet beginnen. Ik heb best veel massages gehad de afgelopen jaren. Die van Joke was echt heel fijn! Ze neemt alle tijd, begint heel rustig en pakt door waar het nodig is. Je mag zelf een keuze maken uit een aantal oliën en er wordt een heerlijk ontspanningsmuziekje aangezet.
Ik heb er echt enorm van genoten en kan het iedereen aanraden. Daarna lekker even dutje gedaan op de bank.
Dankjewel lieve Joke, zeker tot een volgende keer!
Samantha van der Vorst
30-06-17 15:48:38
Vandaag een zwangerschaps massage mogen ontvangen! Hier heerlijk van genoten en helemaal zen. Joke is een lieve vrouw die vakkundig weet hoe te masseren en iemand te laten ontspannen. Daarbij heerlijk dat je gewoon na de massage in je badjas op de bank kan ploffen en verder kan relaxen. Zeker een aanrader voor iedereen die het lichaam even wilt verwennen!! Een dikke pluim met een 10!!
Dianne Van Vijfeijken
26-06-17 19:41:56
Net heerlijke ontspanningsmassage gehad. Hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Is een echte aanrader. Staat een lieve vriendelijke dame voor de deur. Ze heeft alles bij ik heb alleen maar hoeven te genieten. En dat was geen moeite want ze is echt heel goed. Bedankt.
Yolanda Reintjes
15-06-17 18:37:46
Laatst een heerlijke massage gehad van Joke. Ik voelde echt t verschil van er voor en er na. Ze is een gezellige vrouw en ze komt professioneel over. Ook echt een voordeel om dit in je eigen huis te kunnen doen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader dus.
Caatje van Kollenburg
07-06-17 13:27:09
Van mijn 2zonen een moederdag-actie-bon gehad voor een massage van een uur. En ondanks een ijverig kwetterende vogel(die was denk ik jaloers) een heerlijk ontspannende massage gehad van Joke. Zeker voor herhaling vatbaar!Het was HEERLIJK! En dat in je eigen huiskamer....
Loes Marcelis
21-05-17 20:18:39
Hoe heerlijk: een massage aan huis! Kindje ligt lekker te slapen en ik mag ontspannen. Alles wordt voor je geregeld, aan alles is gedacht, zelfs een heerlijk muziekje brengt je naar een ontspannen wereld. Daarnaast kan Joke ook je pijnpunten vinden, dat maakt het extra bijzonder.
Cristina Spruit
10-05-17 22:51:36
Wauw! Na een lange tijd niet volledig te hebben kunnen ontspannen, na een massage van Joke helemaal ontspannen! Zeker een aanrader en de 2de afspraak voor mij is al gemaakt! Kan niet wachten
Jacqueline Nusselder
03-05-17 20:56:29
Wat een heerlijke massages kan Joke geven! Ik heb al best wat massages gehad maar deze hoorde echt tot een van de betere!
Joke heeft relatief grote handen en dat vond ik erg fijn.
D'r massagetafel heeft uitsparingen voor je borsten en zeker als je borstvoeding geeft, of gewoon grote borsten hebt is dat erg prettig op je buik liggen.
Wat ook heerlijk is dat ze bij je thuis komt. Als je klaar bent badjas aan, Joke uitzwaaien en heerlijk je bedje induiken. Wat een ontspanning! Echt een aanrader!
Sarah
03-05-17 20:55:40
Wat een heerlijk begin van mijn weekend! Joke komt bij je aan huis met een super fijne massagetafel en heerlijk ruikende olieën. Ze luistert goed naar je wensen en houd hier ook rekening mee. Tijdens de massage klinken fijne zen tonen door het meegenomen boxje wat goed helpt om te ontspannen. Al met al een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader voor iedereen die heerlijk wilt ontspannen in huiselijke sfeer. Bedankt Joke, ook namens Rens!
Inge Ramakers
21-04-17 23:26:50
Wat een goed begin van het weekend! Joke heel erg bedankt voor deze top-­ontspanningsmassage.­ Ik kijk al uit naar een volgende keer!
Jacqueline Ramakers
21-04-17 23:26:00
Joke is op dit moment bij ons thuis. Ik heb net een heerlijk ontspannende massage gehad en nu is mam aan de beurt. Erg professioneel en ze houdt rekening met je wensen en behoeften. Top! Zo mag mijn weekend vaker beginnen!
Annemarie Verduin
20-04-17 15:54:27
Wat heerlijk dat Joke in huis komt voor een massage. Na een drukke dag liggen de kinderen boven te slapen en hoeft er geen oppas geregeld te worden. Tijdens het klaarzetten van de tafel even gezellig gekletst en vervolgens is het een uur lang op en top ontspannen. Nadat je een heerlijke olie uit hebt kunnen kiezen, mag je op een heerlijke comfortabele massagetafel plaatsnemen. De massage wordt rustig opgebouwd en voelt heel ontspannend maar toch pakt het de plekken aan die aangepakt moeten worden. Er is alle ruimte om aan te geven wat juist prettig of minder prettig voelt. Het uur vloog voorbij. Vervolgens kun je meteen op je eigen bank ploffen en hoef je echt lekker niets meer. Zeker aan te raden als je jezelf wat ontspanning gunt!
Tonny Tonny Janssen
07-03-17 10:58:22
Gisteren een heerlijke massage van nek, schouders en rug. Met een een ontspannend muziekje op de achtergrond, verval je in een dromerige situatie. Jammer dat een uurtje zo voorbij is!
Het is een weldaad, heerlijk in huiselijke sfeer.
Joke is zeer discreet en een echte aanrader.
Volgende afspraak staat gepland!
Hannie van Lier
05-03-17 19:13:30
DOEN! Ik kan een massage door Joke aan iedereen aanraden.

Ze heeft verschillende soorten olie en ik kon zelf uitkiezen welke ik lekker vond ruiken.
Terwijl ik heerlijk lag, ontspande ze alle spieren door een wisselende druk uit te oefenen.
Ik voelde mezelf steeds “zachter” worden, heel aangenaam.

En het is heerlijk dat ze aan huis komt. Je kunt dan nog lekker na-genieten in je eigen omgeving.

Ik kijk nu al uit naar de volgende massage!
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Bellen
Instagram