Ontspan!
 

Bruidsarrangement


Een geweldige samenwerking met Sarah van Sarah's Colors te Sterksel. Samen zorgen wij ervoor dat de laatste weken voor de bruiloft extra ontspannend zullen zijn. Als gediplomeerd masseuse met ruime ervaring en professional make-up artist zorgen wij ervoor dat je tijdens dit bruidsarrangement helemaal niets tekort komt. Je kunt er zelfs voor kiezen om ook samen met de aanstaande bruidegom heerlijk gemasseerd te worden op een moment dat het jou schikt.

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. En naast de jurk, schoenen en accessoires maken een mooi kapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Sarah van Sarah's Colors zorgt ervoor dat de kleuren van de make-up matchen met je huid, je jurk en bloemen van die dag. Door verschillende looks uit te proberen gaan jullie op zoek naar die schitterende uitstraling, zodat je er op jouw dag het mooiste uitziet. 

Een moment voor jezelf is belangrijk, helemaal in deze drukke periode. Door een massage ga je je beter voelen, het werkt helend en geeft je gezondheid een boost! Kijk rustig rond welke massage jou het meest aanspreekt. Let ook op de contra-indicaties (wanneer er niet gemasseerd mag worden). 


Waar bestaat het arrangement uit:

  • Proefsessie bij Sarah's Colors: Make-up en haarstyling (max. 2 verschillende looks)
  • Dag zelf aan huis: Make-up en haarstyling zoals afgesproken tijdens de proefsessie
  • 1 à 2 weken voor de bruiloft: Massage aan huis naar keuze, privé of duo met bruidegom. Duur: 1 uur per persoon.
  • Paar dagen voor de bruiloft: Gezichtsbehandeling bestaande uit reiniging, zelfgemaakte biologische gezichtscrub, gezichtsmasker. Massage van hoofd/nek/schouders/decolleté. Duur: 1 uur.

 

Totaal prijs met Privé massage van €390 vóór €375
Totaalprijs met Duo massage van €440 vóór €415 

Graag een hotstone massage? Dat kan, daar wordt wel een meerprijs van €15,-  voor gerekend.
Prijs is inclusief btw en gebruik van alle materialen, Inclusief reiskosten tot en met 25km retour vanaf Sterksel/Heeze, daarbuiten €0,30 p/km/p.p