Ontspan!
 

Ontspan! & Beleef! Massage voor vrouwen*.


Deze 1,5 of  2 uur durende massage is een beleving op zich. De Ontspan! & Beleef! Massage is een intuïtieve energetische massage waarbij Joke gebruik maakt van verschillende technieken vanuit een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid, gegeven vanuit het hart. Deze massage wordt uitgevoerd met lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Hierbij gebruikt ze veel haar onderarmen. Het is bij deze massage doorgaans handig zonder ondergoed op de tafel plaats te nemen. Alle delen waar niet gemasseerd wordt, worden netjes afgedekt. 

Het lichaam wordt aan de achter en voorzijde gemasseerd.

Gelieve geen make-up te dragen aangezien het gezicht ook aandacht krijgt. Om de flow er fijn in te houden wilt Joke  er ook liever geen rekening mee hoeven houden dat haren net gewassen zijn of mooi zitten voor een feestje. ;-)

Maak jezelf zacht en liefdevol.
Open je lichaam en je hart. Je wordt liefdevoller, je leert hoe het is om van jezelf te mogen houden. Je ervaart dat alles er mag zijn, zonder oordeel en dat geeft een heerlijk bevrijdend en diep bevredigd gevoel.

Het is gewoon genieten.
Je komt lekker(der) in je vel te zitten. De combinatie van ontspanning en veel energie maakt dat je kunt genieten. Met de liefdestransformatie erbij, word je niet alleen vreugdevol, maar gelukzalig zelfs. Een extatische staat van zijn is mogelijk. Hoe meer jij je kunt overgeven, hoe intenser het gevoel kan worden.


Voor aanvang van de massage nemen we een paar dingen door en na afloop drinken we samen een kop thee.  Trek er dus gerust 2 of 2,5 uur voor uit. 

* voor wie is deze massage geschikt:

Voor iedereen die het begrip van universele liefde ontvangen begrijpt en niet verward met niet nader te noemen dingen ivm google zoekresultaten maar jij begrijpt wat ik bedoel :-).

Bij onzuivere intentie zal de liefdesstroom automatisch stoppen met stromen. 

LGBTQ ook hartelijk welkom.Boek hier je beleef moment!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram