Ontspan!
 

Zwangerschapsmassage of Ontzwangermassage

Wanneer je in verwachting bent, gebeurt er van alles in je lichaam. Er kunnen mogelijk wat fysieke of mentale ongemakken ontstaan, waarbij massage een verlichtende ondersteuning kan bieden. Daarom bied ik zwangerschapsmassage. Helemaal gericht op het beleven van jouw eigen lichaam, met alle veranderingen die daar tijdens je zwangerschap bij horen. Ervaar deze ontspannende en tedere zwangerschapsmassage.
Ook na de bevalling is er nog van alles gaande in je lichaam. Er wordt wel eens gesteld dat ‘ontzwangeren’ net zolang duurt als de hele zwangerschap. Tel daarbij op dat een baby veel aandacht van je vraagt en je kunt je voorstellen dat het na de bevalling net zo belangrijk is om regelmatig tijd te nemen om te ontspannen en weer in contact te komen met je lichaam.
Daarbij is inmiddels bewezen dat massage een helende werking heeft en/of preventief werkt, bij (het ontstaan van) een postnatale depressie.

Let op: het 1e trimester is een Contra-indicatie 


Afspraak maken


Ik maak gebruik van een uiterst comfortabele zwangerschapsmassagetafel! Deze heeft borst en buik uitsparingen. De buik wordt ondersteunt door een buikband voor extra comfort. Zo kun je het gewicht van je buik even vergeten. 


Tevens gebruik ik alleen olie puur gemaakt voor zwangerschapsmassage. Wil je een olie zonder geur? 

Dit is geen enkel probleem. Ik heb altijd een neutrale olie ter beschikking.


4 handen-massage is ook mogelijk als je zwanger bent. 

 

 
E-mailen
Bellen
Instagram