Ontspan!
 

Hypnotherapie (momenteel niet mogelijk)

Ik ben bezig met finetunen van mijn kennis. 

Waarom doe jij wat je doet? Wat is een diepere reden daarvan? Heb je daar ooit bij stilgestaan? Loop je vast bij bepaalde emoties of patronen in je leven en kom je niet verder. Dan kan hypnotherapie voor jou een uitkomst zijn. Herken je die stem in je hoofd die telkens zegt: zou je dat wel doen? Nee, moet je niet doen! Nou, ik weet het zo net nog niet. Nee hier gaan we het nu niet over hebben dat komt veel te dichtbij. Klinkt dat bekend? Hypnose zorgt ervoor dat dit stemmetje (ofwel je ego of kritische factor genoemd) even geen recht van spreken heeft.

Hypnose is niks meer en niks minder dan een bepaalde trans staat waar je in zit. Je hebt dit gevoel zelf al vaker ervaren zoals de fase vlak voordat je daadwerkelijk in slaap valt. 

Als je brein in deze staat van trans is, is er direct toegang tot je onderbewuste (dat stemmetje wordt hier direct omzeild). In dit deel van je brein zitten alle diepgewortelde conditioneringen vanaf het 1e moment van bestaan opgenomen (en soms zelfs van daarvoor nog). Niet gek dat je soms zoveel moeite moet doen om patronen te doorbreken, of emoties die gekoppeld zijn aan een bepaalde gebeurtenis los te kunnen laten.

Als jij nu eens zelf bewust naar die hypnose staat kon gaan en jezelf positieve suggesties kunt geven. Top! Dan ben je er! Maar heel veel mensen weten gewoonweg niet hoe ze in deze heerlijke bewustzijnstoestand kunnen raken en vandaaruit zichzelf kunnen helpen.

Daar komt de hypnotherapeut (ofwel ik) om de hoek kijken.

Ik help en begeleid je om in deze kunstmatige trans te komen om diepgewortelde oorzaken op te sporen en oplossingen te zoeken. Je krijgt hierbij alle begeleiding om dat doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Waardoor je weer meer controle over je eigen brein krijgt.

Zet die stap om jezelf in de positieve richting te helpen. Jij kunt jezelf op deze manier helen en veranderen!


Hypnotherapie wordt onder meer toegepast bij/voor:

  • Het opruimen van blokkades
  • Klachtbehandeling zoals angsten, fobieën en andere ongemakken.
  • Regressietherapie. (terug gaan in het huidige leven of een vorig leven)
  • Trauma therapie.
  • Zelfvertrouwen boost krijgen.
  • Stress/Burn-out.
  • Examenvrees.


Werkwijze

Er volgt eerst een intake gesprek om uit te zoeken wat precies je hulpvraag is en van daaruit bekijk ik wat het beste behandelplan gaat zijn voor jou.

Deze kun je apart boeken in het boekingssysteem bij het tabblad afspraak maken. 

Vind je het nog erg spannend en wil je eerst wat gewend raken aan mij als persoon of gewoon al super relaxed de sessie ingaan, dan is er ook de mogelijkheid eerst 30 minuten te masseren en van daaruit de therapie sessie te starten. Deze combi is ook te boeken in het afspraken systeem.

Afspraak maken


Ontspan! Massage & Hypnotherapie staat ingeschreven bij beroepsvereniging CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten. 

CAT-therapeuten nr.: CS4451-01-01-21

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/
 
E-mailen
Bellen
Instagram