Ontspan!
 

Hotstone massage

De behandeling wordt gedaan met de originele warme basaltstenen. Deze nemen een zeer bijzondere plaats in.
Waarom is de Hotstone zo effectief? De warmte dringt door in de spieren en gewrichten en verlicht spanningen. 
De Hotstone massage werkt voornamelijk aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam en geeft een diepe relaxatie en stimuleert de orgaanfuncties.
De al oude stenen brengen ons de helende kracht van de aarde. Dit geschenk kan niet worden nagemaakt. Het geeft ons lichamelijke energie, geestelijke rust en welzijn.

Een Hotstone massage is een diepe, plaatselijke warmte massage. Na het leggen van de hotstones (warme stenen van ca. 45-50 graden Celsius) word je verder los gemasseerd met warme stenen, olie en handen. Dit stimuleert processen en kan daarom ontgiften, genezen, ontspannen en bewust maken en zo het lichaam weer in balans brengen.

Geschikt voor mensen met:
spier- of zenuwpijn, (fybromyalgie), stress, een burn-out, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding/kouwelijk, rug en/of nekklachten, mensen die zich wat zwak voelen, algemene moeheid, ook gewoon om te relaxen.
Niet geschikt voor mensen die last hebben van:
hartklachten, hoge en lage bloeddruk en diabetes, heftige overgangsverschijnselen en opvliegers, open wonden en huidinfecties, koorts/griep, bij kinderen, zwangere en ouderen, erg gevoelige huid, dunne huid, spataderen en ernstige aandoeningen.

Hot & Cold stone massage

Tevens is er ook een mogelijkheid in combinatie met cold stones. Dit zijn koude marmeren stenen. De koude stenen werken voornamelijk aan het verminderen van ontstekingen en het tegengaan van zwellingen.